Nytt namn, ny logga: jag har gift mig!

Vi har gift oss! Efter 13 år, 6 olika lägenheter och 2 barn var det dags för oss att officiellt säga ”ja” till varandra. Det blev, även om det kan låta som en kliché, en oförglömlig dag och en fest utöver det vanliga. 

Livet som gift är ungefär som innan med en liten stor skillnad: vi har lagt till varandras efternamn. Så nu heter vi likadant som våra barn: Andersson Gozzi. 

Att ta detta steg visade sig innebära en del administrativa förändringar… Pass och körkort ordnades snabbt. En ny domän var också lätt fixad. Men att flytta hemsidan och uppdatera logotypen, blev ett något större projekt.

Eller ja, det blev större för det var kul! Det kändes som en lek att fram en ny logotyp och grafisk profil. Jag följde inte konstens alla regler, istället förlitade jag mig på magkänslan och förlorade mig i processen.

Här är resultatet so far:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *