Hej då 2023! Hej 2024!

Jag gillar verkligen känslan av ett nytt år. Det är som att stå inför en blank canvas redo att fyllas. Att kicka igång året med en rejäl städning har blivit lite av en tradition – storstädning, lådrengöring och att gå igenom skissböckerna för att göra plats för nya möjligheter.

2023 var onekligen händelserikt. På det personliga planet var det en riktig berg- och dalbana, men det slutade ändå på topp med ett bröllop i november och mysiga stunder med familjen i december. Världsläget har varit… ja, händelserikt, och jag har liksom försökt hålla mig lagom uppdaterad för att orka.

På den kreativa fronten har jag dykt in i större projekt med väggmålningar och stora akrylmålningar. Jag ser fram emot att fortsätta utforska mer av det under det kommande året. Känner också att jag är sugen på att pimpa upp fler vardagsföremål, som när jag målade de här krukorna:

Så, här sitter jag nu! Klar att ta emot det nya året och se vilken åktur det bjuder på. Vad ser du fram emot med det nya året?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *